Harmonisk og luksuriøst med Liftgardiner og gardiner

Vevene i Luxaflex® liftgardinkolleksjonen er også perfekte til gardinlengder! Det finnes et bredt utvalg av ensfargede vev i ulike tettheter. Et hvert design i kolleksjonen kan kombineres perfekt med et av de mange ensfargede vevene.

Vevene i Luxaflex® liftgardinkolleksjonen er også perfekte til gardinlengder! Det finnes et bredt utvalg av ensfargede vev i ulike tettheter. Et hvert design i kolleksjonen kan kombineres perfekt med et av de mange ensfargede vevene. På den måten kan du gjøre forskjellige valg til vinduene i samme rom eller tilføre gardinlengder, resultatet er et harmonisk og luksuriøst uttrykk. Velg mellom tre forskjellige betjeninger til din Luxaflex® Liftgardin. Betjening med kjede i metall eller hvitt plastkjede. Snorlås med betjeningssnor i hvitt, grått eller beige. Skal det være ekstra lett, eller er vinduet plassert slik at det er vanskelig å komme til, kan Luxaflex® Liftgardiner også leveres med motorbetjening.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider

Man-Fre 09:00 - 16:00
Tor - 09:00 - 18:00
Lør - 10:00-14:00