God morgen!

Med PowerView fjernstyring kan du stille inn gardinene til å åpne med soloppgang og dermed hilse på dagen ved å la gardinene stille seg inn automatisk i forhold til dine morgenrutiner. Om kvelden kan hele hjemmet automatisk lukkes og sikre privatlivet ditt. Valget er ditt. Stemninger kan opprettes innenfor de enkelte rom og kan settes sammen med flere stemninger i andre rom. På den måten kan du aktivere en hel samling av aktiviteter i hele hjemmet med ett enkelt trykk. Med PowerView fjernstyring kan du stille inn gardinene til å åpne med soloppgang og dermed hilse på dagen ved å la gardinene stille seg inn automatisk i forhold til dine morgenrutiner. Om kvelden kan hele hjemmet automatisk lukkes og sikre privatlivet ditt. Valget er ditt. Stemninger kan opprettes innenfor de enkelte rom og kan settes sammen med flere stemninger i andre rom. På den måten kan du aktivere en hel samling av aktiviteter i hele hjemmet med ett enkelt trykk. Kom innom Grorud persienner og vårt showroom for se på det nye og spennende utvalget fra Luxaflex. Vi har åpent hver dag til 16, torsdag til 18 og lørdager mellom 10 og 14. Stor utstilling i alt det beste av innvendig solskjerming. Velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider
(Ny tider fra 1 september)

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–18:00
onsdag: 08:00–18:00
torsdag: 08:00–18:00
fredag: Åpent kun etter avtale: 09:00–12:00
lørdag: STENGT
søndag: STENGT