Høstkampanje på fjernkontroll til PowerView

Forestill deg en verden der gardinene dine kan justere seg automatisk etter dine behov i alle rom og skape den perfekte stemningen både morgen, dag og kveld. Det er det fantastiske ved PowerView® motorisering. Du kan enkelt forhåndsinnstille PowerView® til å betjene gardinene dine gjennom hele dagen. Det kan være i et enkelt rom eller i hele hjemmet. Dustyrer gardinene ved hjelp av PowerView® App’en på din smarttelefon, via ditt nettbrett, eller du kan bruke fjernkontroll. I hele oktober og november får du med en Pebble® fjernkontroll (verdi 860 kr) når du kjøper solskjerming med PowerView motorisering. Kom innom og se utvalget i vårt showroom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider
(Ny tider fra 1 september)

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–18:00
onsdag: 08:00–18:00
torsdag: 08:00–18:00
fredag: Åpent kun etter avtale: 09:00–12:00
lørdag: STENGT
søndag: STENGT