Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.
  • Store luftige lameller

    Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Lamellgardiner - Enkel eleganse til store vinduer.

Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. Lameller passer utmerket til store vindusflater og brede skyvedører som vi ser i mange moderne hjem i dag. Lyset reguleres trinnløst ved å vri de loddrette lamellene, slik at kun ønsket lys slipper inn, fra ønsket side. Lamellgardiner er mye brukt i store vinduer som går helt ned til gulvet. Du kan selvfølgelig kombinere vev i matchende farger.

Lamellgardiner leveres også til skråvinduer, men på disse vinduene er de ikke så gunstige som mørkleggende. Lamellene leveres elles i standardbredder på 9 og 12,7 cm. Du får alle våre lamellgardiner med inn-sveisede lodd nederst, noe som gir produktet et renere uttrykk og du slipper unna de hvite hengslene nederst på lamellene.

Lamellgardiner styres med snortrekk, kjedetrekk, reguleringstang eller Powerview/Somfy motor.
Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. Passer utmerket til store vindusflater, brede skyvedører og vinduer som går helt ned til gulvet.

PowerView - Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.

 

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
torsdag: 16.00 - 18.00 etter avtale
fredag: STENGT
lørdag: STENGT
søndag: STENGT