Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.
  • Store luftige lameller

    Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Twist - rullegardin er en moderne og stilren gardin.

Twist-gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant skjerming og en rask og enkel regulering av innsyn og lys. Twist® rullegardin forandrer stemningen og lysinnfallet i rommet raskt og elegant. Twist® rullgardin finnes i et stort antall vev og farger. Du vil helt sikkert finne en gardin som passer dine ønsker. Twist® rullgardin kommer med og uten kasse og i forskjellige farger på deler/beslag. Passer utmerket til store vinduer og vinduer uten sprosser. Betjenes med kjedetrekk eller PowerView/Somfy motor.
Rullegardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant og effektiv regulering av innsyn og lys.

PowerView - Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.

 

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
torsdag: 16.00 - 18.00 etter avtale
fredag: STENGT
lørdag: STENGT
søndag: STENGT