Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.
  • Store luftige lameller

    Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Verosol - Den ultimate løsning for å kontrollere lys og varme

Verosol har et unikt metalliserte vev som yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. Resultatet gir meget god energibesparelse, samt muligheter for et gjennomgående godt utsyn. Dette er vårt beste produkt hvis du ønsker å dempe varmen om sommeren og samtidig beholde et godt utsyn. Velg mellom forskjellige kvaliteter, farger og tetthet i stoffet. Fra lystette løsninger til de helt transparente.

En unik og elegant løsning som passer utmerket hvis du ønsker å dempe varmen og solstrålene, men beholde utsikten. Passer ikke så godt der behovet er å stoppe innsyn. Verosol er en betegnelse på stoffet og leveres som plisse, lamell, rullegardin og gardin på Luxaflex sine modeller. Kan ha noen begrensninger i bredder så spør oss, vi kjenner mulighetene og begrensningene. Betjenes manuelt eller med PowerView/Somfy motor

Det unike metalliserte vevet fra Verosol yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. De tekniske verdiene på SilverScreen er overlegne de fleste andre produkter.

PowerView - Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.

 

Besøk vår butikk

Dr. Londonsvei 5
Nord i Oslo - Kaldbakken
Stort showroom

Åpningstider

mandag: 08:00–16:00
tirsdag: 08:00–16:00
onsdag: 08:00–16:00
torsdag: 08:00–16:00
torsdag: 16.00 - 18.00 etter avtale
fredag: STENGT
lørdag: STENGT
søndag: STENGT