Vi gleder oss til å hjelpe deg med din solskjerming.

Solskjerming er i dag et viktig interiør i alle rom, i alle hjem.  Vi har den skjermingen som fremhever din personlige stil og som gir ditt vindu – det lille ekstra.

Besøk vårt innholdsrike showroom og la deg bli inspirert.  Vi er ditt Luxaflex-team.

Her holder vi til

Dr. Londons Vei 5

På kaldbakken Nord i OSLO

ÅPNINGSTIDER

 • mandag: 08:00–16:00
  tirsdag: 08:00–16:00
  onsdag: 08:00–16:00
  torsdag: 08:00–18:00
  Disse dager til 18:00 ved egen avtale / Telefon eller mail
  fredag: STENGT
  lørdag: STENGT
  søndag: STENGT

Ring oss for avtale

22 25 86 86
Vi har telefontid helt frem til 20:00 man – tors

Om det passer best for deg på fredag kan dette også avtales på telefon, mail eller SMS.

Grorud Persienner AS holder til i Doktor Londons vei 5. Det er innkjøring fra Rødtvetveien ved Kalbakken t-banest. Vi har gratis parkering og godt om plasser. NB! Trapp ned til butikken. Klikk på en av alternativene under og få nærmere veibeskrivelse. Velkommen!

Kommer du fra Sinsenkrysset

Kjør Trondheimsveien nordover til avkjøring Kalbakken. Så rett over rundkjøringen og 250 meter bortover Kalbakkveien. Ta til venstre opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei inn til venstre og følger denne i 200m.

Kommer du fra Nittedal

Kjør Trondheimsveien sørover til avkjøring Kalbakken. Så til venstre i rundkjøringen og 250 meter bortover Kalbakkveien. Ta til venstre opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei inn til venstre og følger denne i 200m.

Kommer du fra E6 eller østkanten

Kjør Nedre Kalbakkvei nordover til Kalbakken. Ta til høyre i rundkjøringen og 250 meter bortover Kallbakkveien. Ta til venstre opp Nordtvetveien i 200 meter. Så fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei opp til venstre og følger denne i 200m.

Kommer du Østre Aker nordfra

Kjør avkjøring til Grorud. Kjør Grorudveien opp til Kalbakkveien. Ta til venstre opp Kaldbakkveien til toppen av bakken og ta så Nordtvetveien opp til høyre. og følg den i 200m.S å fort du har kjørt under Trondheimsveien tar du Doktor Londons vei opp til venstre og følger denne i 200m.