Gardiner fra Luxaflex

Gardiner er på vei tilbake, nå riktignok litt mer stilfulle og elegante. Vi er stolte av å presentere en helt ny serie, LePlog gardiner, fra vår hovedleverandør Luxaflex. I vår butikk har vi de fleste stoffvalgene i store formater så man kan se og føle kvalitetene og få et godt inntrykk av farger, stofflighet og mønstre.

Vi fører også et bredt utvalg av gardinskinner og stenger i forskjellige prisklasser og utforminger. Hos oss finner du en komplett gardin-løsning. Luxaflex syr dine LePlog gardiner med det båndet du ønsker så gardinen blir hengende slik du hadde sett for deg.

Vi hjelper deg på veien mot det beste resultatet. Gardinskinner kommer både med og uten PowerView motor. Velkommen i butikken og vårt showrom til en god gardinprat.

Herlige stoffer i utrolig friske farger for et spennende uttrykk i ditt rom. Velkommen inn i vår butikk for et dypdykk i muligheter.

Gardiner kan gjøre et rom lunere og gir en mykere akustikk. Vi har et stort utvalg, fra helt transparente og florlette, til mørkleggende. Gardinen på bildet heter Wisper 10/48.