Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Lamellgardiner – Enkel eleganse til store vinduer.

Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. Lameller passer utmerket til store vindusflater og brede skyvedører som vi ser i mange moderne hjem i dag. Lyset reguleres trinnløst ved å vri de loddrette lamellene, slik at kun ønsket lys slipper inn, fra ønsket side. Lamellgardiner er mye brukt i store vinduer som går helt ned til gulvet. Du kan selvfølgelig kombinere vev i matchende farger.

Lamellgardiner leveres også til skråvinduer, men på disse vinduene er de ikke så gunstige som mørkleggende. Lamellene leveres elles i standardbredder på 9 og 12,7 cm. Du får alle våre lamellgardiner med inn-sveisede lodd nederst, noe som gir produktet et renere uttrykk og du slipper unna de hvite hengslene nederst på lamellene.

Lamellgardiner styres med snortrekk, kjedetrekk, reguleringstang eller Powerview/Somfy motor.
Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. Passer utmerket til store vindusflater, brede skyvedører og vinduer som går helt ned til gulvet.

PowerView – Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.