Store luftige lameller

Med Top Down/Bottom Up kan du velge å plassere gardinen i toppen, i bunnen eller midt på vinduet, alt etter hvor mye privatliv og utsikt du ønsker.

Liftgardiner – En varm løsning for et moderne hjem

Liftgardin er ett av våre produkter som ligger nærmest den tradisjonelle gardinen. Stoffutvalget er det samme som til gardiner. Kolleksjonen er stor og fylt med vakre små detaljer. Velger du et tett vev kan det fungere som mørkleggingsgardin. Et transparent stoff demper lys og innsyn, men beholder utsikten. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Tre forskjellige modeller gjør at du lett skal finne akkurat det uttrykket som passer dine vinduer. Ballina Front, har innsydde kanaler med aluminiumsspiler som sitter foran på gardinen som gjør at gardinen passer bra med mønstrete stoffer ettersom kanalen foran ikke bryter mønsterbildet. Ballina Back har innsydde kanaler med aluminiumsspiler bak på gardinen som gjør at modellen passer best med ensfargede eller loddrett stripete stoffer.
Segmenta er stilren med aluminiums-spiler der like segment heises opp og ned. I opptrukken posisjon blir stoffet flatt og jevnt. Segmenta passer utmerket i høye vinduer. Reguleres med kjedetrekk, snor eller PowerWiev/Somfy motor.

PowerView – Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.