Les mer om vårt mangfold innen solskjerming.

Vi fører det siste fra alle serier levert av Luxaflex

Silhouette

LUXAFLEX® SILHOUETTE®
Luxaflex® Silhouette er en eksklusiv gardin som skaper en luftighet i rommet samtidig som den beholder fleksibiliteten når det gjelder avskjerming.

Liftegardiner

LUXAFLEX® LIFTEGARDINER®
Luxaflex® Liftgardin er vårt produkt som kommer nærmest den tradisjonelle gardinen. Kolleksjonen er stor og fylt med vakre små detaljer. Ekstra luksuriøst blir den om du velger foret gardin som gir tyngde og substans til helhetsinntrykket…

Plisségardiner

LUXAFLEX® PLISS´EGARDINER®
Plisségardin er mulighetenes gardin som med sine stramme linjer og myke vev gir vinduet karakter på en vakker måte. Den store kolleksjonen med de unike mønstrede vevene gjør det til en fornøyelse å gå på jakt etter akkurat det stoffet og fargen som passer hjemmet ditt.

Persienner

LUXAFLEX® PERSIENNER®
Persienner gir deg en fleksibel og effektfull måte å skjerme sollys på. Lamellene gir en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.

Verosol

LUXAFLEX® PERSIENNER®
Det unike metalliserte vevet fra Verosol yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. Resultatet gir meget god energibesparelse, samt muligheter for et gjennomgående godt utsyn.

Duette

LUXAFLEX® DUETTE®
Duette® leveres i hundrevis av forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder slik at du får akkurat den gardinen som gjør hjemmet ditt til noe spesielt.

Twist

LUXAFLEX® TWIST®
Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant skjerming og en rask og enkel regulering av innsyn og lys.

Rullegardin

LUXAFLEX® RULLEGARDIN®
Luxaflex rullegardiner er en moderne klassiker. De stramme, enkle linjene passer til alle hjem og kan skape kontrastfylte uttrykk i dine vinduer eller tvert imot diskré understreke stilen i ditt hjem.

Lamellgardin

LUXAFLEX® LAMELLGARDIN®
Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. De passer utmerket til store vindusflater og brede skyvedører som vi ser i mange moderne hjem i dag.

Insektnett

LUXAFLEX® INSEKTNETT®
Insektnett er produktet som lar deg nyte frisk luft i fred og ro fra innsekter og pollen. De varme månedene i Norge er fantastiske.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med din solskjerming.

Solskjerming er i dag et viktig interiør i alle rom, i alle hjem.  Vi har den skjermingen som fremhever din personlige stil og som gir ditt vindu – det lille ekstra.

Besøk vårt innholdsrike showroom og la deg bli inspirert.  Vi er ditt Luxaflex-team.

Ring oss for avtale

22 25 86 86
Vi har telefontid helt frem til 20:00 man – tors