Jul

   

Ute er det kanskje grått og trist nå, men inne kan vi skape den lune, koselige og varme stemningen vi ønsker oss. Inspirasjon kan hentes fra så mangt, til og med et par sko…

Vil du inspireres og oppleve hvilke muligheter som finnes når det gjelder innvendig solskjerming, så kom en tur innom oss da vel!

Ny Luxaflex Design Collection

Luxaflex har nå lansert en helt ny mønstret rullegardin-kolleksjon, kun for det skandinaviske markedet. Tre anerkjente svenske designere har fått satt sine særpregede mønstre på stoffene. Det er mønsterserier av designer / keramiker / illustratør Stig Lindberg (1916 – 1982), tre serier av designer Maria Åstrøm (1950 – )

Continue reading

God morgen!

Med PowerView fjernstyring kan du stille inn gardinene til å åpne med soloppgang og dermed hilse på dagen ved å la gardinene stille seg inn automatisk i forhold til dine morgenrutiner. Om kvelden kan hele hjemmet automatisk lukkes og sikre privatlivet ditt. Valget er ditt. Stemninger kan opprettes innenfor de enkelte rom og kan settes sammen med flere stemninger i andre rom. På den måten kan du aktivere en hel samling av aktiviteter i hele hjemmet med ett enkelt trykk.

Continue reading

Tusen muligheter med persienner

Den nye Luxaflex® Persiennekolleksjonen tilbyr vakker lysstyring med et fantastisk utvalg av moteriktige farger og nytenkende og eksklusive design, som forvandler ethvert vindu til en stil som er din helt egen. Kvalitet er Luxaflex® Persiennens kjennetegn, med fleksible aluminiumslameller som ikke mister formen sin. Velg mellom fem lamellbredder. På den måten får du en unik persienneløsning uansett vindusstørrelse
  • 1
  • 2