ArtiTeq – Opphengssystem.

Opphengs-skinner er et godt alternativ til montering av bilder hvis du ikke ønsker å lage hull i veggen. Vi fører hele sortimentet fra Artiteq. De leverer fleksible løsninger for å henge opp bilder, malerier og andre typer veggdekorasjoner. En opphengsløsning består av en skinne med bl.a snorer, wirer og justerbare kroker. Det er mange måter å henge opp kunst eller veggdekorasjon på. Vi har i tillegg til Artiteq sine standardskinner også en skinne med muligheter for belysning og en skinne som kan kombineres med profilerte taklister. Vi selger kun opphengskinner fra butikken og har dessverre ikke mulighet for hjemmebesøk på dette produktet. Vi har imidlertid skinner og enkelte standarddeler på lager i butikken så kom innom for en titt og ta evt med deg skinnen og delene hjem med en gang.

Opphengssystemer montert på vegg eller i tak.

Skinneprofilen er en del av en totalløsning hvor kombinasjonen mellom skinneprofilen og opphengssnorer og kroker utgjør hele opphengssystem. Alle profiler er laget av en høy kvalitet aluminiumslegering som er enten anodisert eller pulverlakkert. En opphengsskinne kan være veggmontert eller festet i taket. Avhengig av hvilken type profil, kan den være montert ved hjelp av klips som er festet på veggen med skruer og plugger. Det finnes også skinner som festes direkte på vegg eller i tak ved hjelp av skruer. I tilfelle hvor det ikke er mulig eller tillatt å lage hull i veggen har Artiteq en løsning i form av en opphengsskinne som blir limt inntil veggen.

Mange hengesystemer for vegg og tak å velge i.

Når du først har valgt å bruke et hengesystem, må du bestemme om du vil ha det montert på veggen eller i taket. Dette valget kommer an på hva slags type vegg eller tak det er og vekten som skinnen er nødt til å støtte. Artiteq bildehengesystem til vegger blir montert på veggene ved bruk av Click&Connect systemet vårt. Klemmene blir festet til veggene ved bruk av skruer og plugger. Deretter ”klikker” du bare skinnen på festene for å montere skinnen tett til veggen. Dette systemet gjør det enklere å montere en veggskinne mot taket helt rett. Hvis du bruker en veggskinne, kan du enten montere den i taket eller rett under taket på veggen. Artiteq tilbyr en rekke ulike løsninger avhengig av hva slags montering, design og funksjonalitet. Eksempler inkluderer veldig kompakte skinner som Contour Rail, Click Rail, som kan bli montert rett oppunder taket, eller Combi Rail Pro Light, et hengesystem til veggen som også har integrert bildebelysning i seg.

I vår butikk har vi de mest vanlige løsningene tilgjengelig og alt i katalogen kan bestilles hos oss. Se komplett utvalg i katalogene under.