Grorud Persienner

Snart 50 år med salg og rådgivning

Vårt team står klare til å inspirere og hjelpe deg i ditt valg.

Kvalitetsprodukter fra Luxaflex

Luxaflex er en av verdens største produsenter av solskjerming og markedsledende i stort sett … hele verden. Grorud Persienner er en av Norges største selvstendige Luxaflex-forhandler og vi fører selvfølgelig hele det nordiske sortimentet. Vi har utstilt alle produktene og de fleste modellene i vårt showrom på Kalbakken. Kom innom og la deg bli inspirert.

Besøk oss i vår butikk i Dr. Londonsvei 5.

I snart 50 år har vi i Grorud Persienner solgt, levert og montert solskjerming til tusenvis av hjem i StorOslo. På 70- tallet produserte vi både innvendige persienner og markiser i våre lokaler i Doktor Londons vei på Kaldbakken. I dag er vi en ren salgsbedrift med et innholdsrikt showroom og med et sterkt fokus på innvendig solskjerming fra Luxaflex.

Vårt team er selvfølgelig opptatt av alle nye trender innenfor solskjerming men også det som skjer innenfor interiør og kunst. Vi har et våkent øye for alle detaljer som kan påvirke hvor fornøyd du vil bli med vårt samarbeid. Grorud persienner sitt mål er at alle kunder skal føle seg ivaretatt, få god veiledning og at vi sammen kommer til et flott resultat. Vi har den erfaringen du trenger.

Vårt løfte

“Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å gi deg den beste servicen, den gode veiledningen og det vakreste resultatet”.

Gitte Enerly

Vårt Team


GITTE

Gitte har 38 års bransjeerfaring med salg og produksjon av innvendig solskjerming. Hun har også meget god kontroll på alle Luxaflex produktene. Hun kan veilede deg trygt og kunnskapsrikt gjennom jungelen av farger, stoff og hundrevis av modeller i det store Luxaflex-sortimentet. Gitte passer på at du får en trygg og positiv opplevelse av din Luxaflex-handel. Der er hun bedre enn de fleste 🙂

STEINAR

Steinar har 40 års bransjeerfaring med salg og montering av innvendig solskjerming. Han vet hva som blir bra, hva som er praktisk mulig og hvilke løsninger og produkter som dekker ditt behov, i ditt hjem.  Steinar er stort sett ute på befaringer og monteringer, men er ofte å treffe i butikken torsdag ettermiddag og lørdager.