Silhouette – Eksklusivt og stilrent

Silhouette® er en eksklusiv gardin for deg som krever moderne fleksibilitet og en følelse av luksus i hjemmet ditt. Nyskapende Silhouette bygger nemlig på en genial konstruksjon av mykt roterende tekstillameller mellom to svakt gjennomskinnelige vev. Silhouette lukkes for innsyn kun i helt nedtrukket posisjon. Skap varierende stemninger gjennom å vinkle tekstillamellene for å slippe inn mer eller mindre lys i rommet, som en persienne. De to svakt gjennomskinnelige vevene rundt lamellen myker opp lyset på en pen og behagelig måte og gir rommet et luftig og stilrent uttrykk og en lun atmosfære. Silhouette er en unik gardinløsning som det er mulig å få i fargeskalaens alle vakre basisfarger. Reguleres med et snor-kjede eller med motor.

Liftgardiner – En varm løsning for et moderne hjem

Liftgardin er vårt produkt som kommer nærmest den tradisjonelle gardinen. Kolleksjonen er stor og fylt med vakre små detaljer. Ekstra luksuriøst blir den om du velger foret gardin som gir tyngde og substans til helhetsinntrykket. Velger du dessuten et tett stoff fungerer den utmerket som mørkleggingsgardin. Vi har en bred kolleksjon av eksklusive stoffer i en mengde forskjellige farger og stoffer. Fire forskjellige modeller gjør at du lett skal finne akkurat det uttrykket som passer dine vinduer. En av nyhetene i vår liftgardinkolleksjon er modellen Top down/bottom up, som er en fleksibel avskjerming akkurat der du vil ha den. Senk liftgardinen fra toppen og ned på tradisjonell måte, eller trekk den fra bunnen og opp.

Plisségardiner – Fleksibel løsning med utallige designmuligheter

Plisségardin er mulighetenes gardin som med sine stramme linjer og myke vev gir vinduet karakter på en vakker måte. Den store kolleksjonen med de unike mønstrede vevene gjør det til en fornøyelse å gå på jakt etter akkurat det stoffet og fargen som passer hjemmet ditt. Plisségardiner er lik Duette i form, tilbehør og modellvalg, men er produsert med et enkelt vev. Plissé har et større utvalg av mønstrede gardiner enn Duette. Uansett hvilken form vinduet ditt har finnes det en løsning med Plissé. Det betyr at du også kan plassere en plisségardin i skråvindu, takvindu og trekantvindu. En plisségardin med top down/bottom up funksjonen kan du dra ned fra toppen av vinduet på tradisjonelt vis, eller du kan dra gardinen opp fra nedre del av vinduet om du ønsker å skjerme for nysgjerrige blikk uten å stenge alt lys ute. En fantastisk fleksibilitet i alle husets rom, med andre ord.

Persienner – Reguler lys og innsyn med et klassisk design

Persienner gir deg en fleksibel og effektfull måte å skjerme sollys på. Lamellene gir en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning. Den flexible justeringen gjør persienner til et velegnet produkt for skjerming av innsyn og likevel beholde opplevelsen av en verden bak solskjermingen. Har du inn-slående vippevinduer kan wirestyrte persienner være et godt alternative. Kolleksjonen tilbyr et bredt utvalg av alle regnbuens farger, modeller og lamellbredder. Persienner kommer nå også i top down/bottom up modell, lik Plisse/Duette og liftgardin.

Verosol – Den ultimate løsning for å kontrollere lys og varme

Det unike metalliserte vevet fra Verosol yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. Resultatet gir meget god energibesparelse, samt muligheter for et gjennomgående godt utsyn. Dette er vårt beste produkt hvis du ønsker å dempe varmen om sommeren og samtidig beholde et godt utsyn.

Velg mellom forskjellige kvaliteter og tetthet i stoffet. Fra lystette løsninger til de helt transparente. Verosol leveres som plisse, lamell og rullegardin.

Duette – Forén skjønnhet og funksjonalitet med de myke stoffene.

Duette® leveres i hundrevis av forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder slik at du får akkurat den gardinen som gjør hjemmet ditt til noe spesielt. Duette har i sin konstruksjon skjulte snorer, plassert mellom de to vev-lagene som gir gardinen et stilrent uttrykk. Den finnes i tre forskjellige plissébredder: 25, 32 og 64 mm og du har mulighet til å velge mellom transparente, halvtransparente, tett og mørkleggende vev.

Duette er mulighetenes gardin som med sin unike konstruksjon gir deg en fleksibel, vakker, holdbar og samtidig energieffektiv avskjerming. Faktisk en av markedets mest energieffektive gardiner. Den innebygde isoleringseffekten i Duette hjelper til å holde varmen ute om sommeren og inne på vinteren. Gardinens effektivitet betyr ikke på noen måte at du må gå på kompromiss med utseendet. Tvert imot. Duette er en moderne løsning for både små og store vinduer.

Nesten alle vev i Duette har en hvit bakside som gjør at sollyset reflekteres før det når rommet og på den måten gir et mer behagelig lys. Dessuten gir det et helhetlig utseende fra utsiden, uavhengig av farge innvendig. Det hvite vevet hindrer også for høy varme inn mot glasset. Duette er en perfekt løsning til alle størrelser og former på vinduene. Med betjening SmartCord™har du en enkel, elegant og barnesikker løsning. Duette har vært vår bestselger de siste årene.

Twist – rullegardin er en moderne og stilren gardin.

Gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment.
Resultatet er en elegant skjerming og en rask og enkel regulering av innsyn og lys. Sikkert er det at Twist® rullegardin forandrer stemningen og lysinnfallet i rommet.
Twist® rullgardin finnes i et stort antall vev og farger. Du vil helt sikkert finne en gardin som passer dine ønsker.
Twist® rullgardin kommer med og uten kasse og i forskjellige farger på deler/beslag.

Rullegardin – Stilrent med et personlig preg.

Luxaflex rullegardiner er en moderne klassiker. De stramme, enkle linjene passer til alle hjem og kan skape kontrastfylte uttrykk i dine vinduer eller tvert imot diskré understreke stilen i ditt hjem. Vår rullegardinkolleksjon byr på et mylder av vev, og du velger selv om gardinen skal stenge ute alt lys, eller bare skjerme innsyn/sol. Du kan velge blant omkring mange hundre ulike vev og kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du er ute etter til ditt hjem. Rullegardiner kan reguleres med fjær, kjede, motor eller den helt nye LiteRise-modellen.

Nyheten Luxaflex LiteRise gjør rullegardiner til et av våre mest stilrene produkter. Den klassiske fjæren og kjedetrekket er erstattet med en trinnløs innordning som gir deg en enkel betjening. Det er bare å skyve på gardinen for å regulere høyden, samtidig får rullegardinen et moderne design helt uten løse tråder eller kjeder

Lamellgardiner – Enkel eleganse til store vinduer.

Lamellgardiner kombinerer det funksjonelle med den lune tekstilfølelsen og det stilrene uttrykket. De passer utmerket til store vindusflater og brede skyvedører som vi ser i mange moderne hjem i dag. Lyset reguleres trinnløst ved å vri de loddrette lamellene, slik at kun ønsket lys slipper inn. Lamellgardiner or også mye brukt hvis du har store vinduer og mye innsyn. Du kan selvfølgelig kombinere vev i matchende farger. Lamellgardiner leveres også til skråvinduer og de bredeste lamellene på 25 cm passer utmerket som romdeler. Lamellene leveres elles i standardbredder på 9 og 12,7 cm. Du får alle våre lamellgardiner med inn-sveisede lodd nederst, noe som gir produktet et renere uttrykk og du slipper unna de hvite hengslene nederst på lamellene. Lamellgardiner styres med snortrekk, kjedetrekk, reguleringstang eller motor.

Innsektnett – Effektiv beskyttelse gjennom hele sommeren.

Insektnett er produktet som lar deg nyte frisk luft i fred og ro fra innsekter og pollen. De varme månedene i Norge er fantastiske. Å la dører og vinduer stå åpne til sent på kvelden er en herlig følelse. Med våre mange løsninger for insektnett og myggnetting trenger du ikke å bekymre deg for små ubudne innsektgjester på varme sommerkvelder. Insektnett og myggnetting finnes både til vindu og dører i forskjellige varianter. Som fast ramme, rullegardin, innslående vindu og som dør. Har du allergi kan du nyte inne-sommeren uten nysing og snue. Innsektnett finnes nå med et spesielt nett, som ikke tillater pollen å trenge igjennom. Poll-Texnett stopper 97 % av bjørkepollen og 100 % av gresspollen, men også andre små pollen, slik at du, i hjemmet eller på hytta, er skånet for pollen. Poll-Texnett er det tetteste av våre insektnett, men det er fremdeles transparent. Vi har meget god erfaring med pollennettet for allergikere.