Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Rullegardin – Stilrent med et personlig preg.

Rullegardiner fra Luxaflex er en moderne klassiker. De stramme, enkle linjene passer til alle hjem og kan skape kontrastfylte uttrykk i dine vinduer eller tvert imot diskré understreke stilen i ditt hjem. Vår rullegardinkolleksjon byr på et mylder av vev, modeller og spennende detaljer. Du kan velge om gardinen skal stenge ute alt lys og innsyn eller bare dempe solen og innsynet. Du kan velge blant mange hundre ulike vev og du kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du er ute etter til ditt hjem. Detaljvalgene kan spille med interiøret og gi gardinen et særpreg. Rullegardiner kan reguleres med fjær, kjede, Powerview/Somfy motor eller den helt nye LiteRise-modellen. Nyheten Luxaflex LiteRise gjør rullegardiner til et av våre mest stilrene produkter. Den klassiske fjæren og kjedetrekket er erstattet med en trinnløs innordning som gir deg en enkel betjening. Det er bare å skyve på gardinen for å regulere høyden, samtidig får rullegardinen et moderne design helt uten løse tråder eller kjeder. LiteRise passer utmerket til mellomstore og små vinduer (over 75cm) men vår erfaring er at den modellen ikke er så godt egnet til blendingsgardiner.
Vi hjelper deg med riktig valg av duk og modell. Kom innom showrommet for å se på aktuelle modeller og den innholdsrike Luxaflex-katalogen.

PowerView – Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.