Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Twist – rullegardin er en moderne og stilren gardin.

Twist-gardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant skjerming og en rask og enkel regulering av innsyn og lys. Twist® rullegardin forandrer stemningen og lysinnfallet i rommet raskt og elegant. Twist® rullgardin finnes i et stort antall vev og farger. Du vil helt sikkert finne en gardin som passer dine ønsker. Twist® rullgardin kommer med og uten kasse og i forskjellige farger på deler/beslag. Passer utmerket til store vinduer og vinduer uten sprosser. Betjenes med kjedetrekk eller PowerView/Somfy motor.
Rullegardinen består av to vev som går forbi hverandre med annenhver transparent og ikke-transparent vev-segment. Resultatet er en elegant og effektiv regulering av innsyn og lys.

PowerView – Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.