Store luftige lameller

Åpen og vennlig. Elegant løsning som slipper inn mye lys samtidig som systemet gir topp blending når det er ønskelig.

Verosol – Den ultimate løsning for å kontrollere lys og varme

Verosol har et unikt metalliserte vev som yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. Resultatet gir meget god energibesparelse, samt muligheter for et gjennomgående godt utsyn. Dette er vårt beste produkt hvis du ønsker å dempe varmen om sommeren og samtidig beholde et godt utsyn. Velg mellom forskjellige kvaliteter, farger og tetthet i stoffet. Fra lystette løsninger til de helt transparente.

En unik og elegant løsning som passer utmerket hvis du ønsker å dempe varmen og solstrålene, men beholde utsikten. Passer ikke så godt der behovet er å stoppe innsyn. Verosol er en betegnelse på stoffet og leveres som plisse, lamell, rullegardin og gardin på Luxaflex sine modeller. Kan ha noen begrensninger i bredder så spør oss, vi kjenner mulighetene og begrensningene. Betjenes manuelt eller med PowerView/Somfy motor

Det unike metalliserte vevet fra Verosol yter optimal funksjonalitet i form av høy refleksjon av lys og varme. De tekniske verdiene på SilverScreen er overlegne de fleste andre produkter.

PowerView – Motorisert system for alle våre gardinsystemer!

Med PowerViewTM Motorisering er solskjermingsproduktene nå blitt intelligente. Det innovative trådløse systemet styrer automatisk dine Luxaflex® gardiner, men du kan likevel betjene hver gardin individuelt, eller alle på en gang. Alt foregår etter dine instrukser, enten forhåndsinnstilt eller ved å trykke på kontrollen, du kan bruke mobil og nettbrett eller du kan selvfølgelig stemmestyre gardinene, hvis du foretrekker det. Du kan programmere PowerView™ til å kjøre alle gardinene dine nøyaktig til den posisjonen du ønsker og deretter betjene dem ved å bruke den intuitive PowerView™ app’en på smarttelefonen eller nettbrettet ditt, hvis du ikke ønsker at alt skal skje automatisk til faste tider på dagen. En tilgjengelig og elegant fjernkontroll kan alltid overstyre tidsinnstillingene. Fjernkontrollene er tilgjengelig i flotte farger og i et moderne design. På den måten skaper PowerView™ Motorisering en helt ny verden av skjønnhet og enkelhet. Kom innom showrommet for en enkel demonstrasjon av mulighetene og en titt på den nye motoriserte virkeligheten med PowerView.